Aanhanger rijbewijs Hengelo

Aanhanger rijbewijs in Hengelo halen? Dit kan bij ons met z’n tweeën al vanaf €359,- per persoon. Dit houdt in dat je in totaal, dus samen, wel €100,- korting krijgt op je aanhanger rijbewijs. Examens, leges en praktijkles zijn hierbij inbegrepen. Een bijkomend voordeel is dat je samen lest en dat je hiervan leert. ’s Morgens beginnen we met lessen, waarna in de middag het examen wordt afgenomen. Je aanhanger rijbewijs in Hengelo halen kan je in één dag!

2 personen

Alle voordelen van dit pakket op een rijtje
– Inclusief examens en leges
– Tegelijk lessen
– Praktijkles
– Aanhanger óf caravan

Nú vanaf €399,-

1 persoon

Alle voordelen van dit pakket op een rijtje
– Inclusief examens en leges
– Praktijkles
– Aanhanger óf caravan
– 

Nú vanaf €449,-

In één dag je aanhanger rijbewijs in Hengelo behalen?

Belangrijk is dat je slaagt en dat je hier vertrouwen in hebt. Mocht je twijfelen aan je rijkunsten en wil je graag nog extra rijlessen afnemen, dan kan dit per 2 uur á €50,- per uur. Tijdens het rijden kijken we of het voor jou haalbaar is om je aanhanger rijbewijs in Hengelo in één dag te halen. Dit is afhankelijk van hoe nerveus je bijvoorbeeld bent. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee en zorgen ervoor dat jouw zelfvertrouwen achter het stuur groeit.

Wat moet je allemaal weten om je aanhanger rijbewijs in Hengelo te kunnen behalen?

Voorafgaand aan de rijles stelt de examinator je een aantal theoretische vragen over kentekenbewijzen. Je hoeft hierbij niets uit het hoofd te doen; alles staat duidelijk op papier. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: ‘Hoeveel mag de aanhanger in totaal wegen?’ en ‘Hoeveel assen heeft de aanhanger?’

Praktijkgedeelte aanhanger rijbewijs Hengelo

Na je ‘ondervraging’ gaan we samen naar de auto met aanhanger toe en koppelen we deze aan. Nu begint het praktijkgedeelte dat buiten plaatsvindt. Dit heeft vooral betrekking op de visuele controle en het rijden met de aanhanger. Aan bod komt: het aankoppelen van de aanhangwagen, hoe je de lang verdeelt, hoe je de lading vast moet zetten en hoe je de verlichting moet controleren. Om je aanhanger rijbewijs in Hengelo te kunnen behalen zijn dit belangrijke veiligheidspunten.

Leren rijden en bijzondere manoeuvres

Vervolgens beginnen we met het rijden zelf. Tijdens het rijden ondervind je hoe lang je bent en leer je hoe je met de aanhanger om gaat. Je gaat een aantal bijzondere manoeuvres oefenen zoals: recht achteruit rijden, bocht rechts achteruit, bocht links achteruit en achteruit rijden in een garage. Ook een halve draai naar links (met behulp van een zijstraat van links) en een helling proef worden geoefend. Vervolgens mag de aanhanger worden afgekoppeld en laat de examinator je weten of je bent geslaagd voor je aanhanger rijbewijs in Hengelo. Einde examen!

Meer weten?

Wil je meer weten over het behalen van je aanhanger rijbewijs in Hengelo? Bel gerust naar 06-23973758 of vul ons contactformulier aan de rechterkant in. Wij beantwoorden je vragen graag!

Proefles aanvragen

Voertuig

12 + 5 =

Het aanvragen van een gratis proefles is geheel vrijblijvend.