Auto-opleidingen

Je rijbewijs halen

Als je 16.5 bent mag je beginnen met rijles en kun je het theorie examen doen (is 1.5 jaar geldig), en vanaf je 17de jaar mag je examen doen en tot je 18de onder begeleiding auto rijden. Bekijk onze prijzen en pakketten.

Je rijbewijs in eigen tempo

Ben jij iemand die de opleiding in in alle rust wilt doen, of heb je last van faalangst? Geef dat bij aanvang aan, dat schept duidelijkheid.

Daarnaast kunnen wij mensen met ADHD goed begeleiden, maar ook met autisme omgaan. Bij ons kun je in jouw eigen tempo en met de juiste begeleiding het rijbewijs halen.

Automaat rijbewijs

Vroeger zei men: “een auto met automaat, dat is voor oude mensen. Nee, ik schakel liever”. De automaat biedt in het hedendaagse drukke verkeer zeker voordelen, en is veel minder vermoeiend rijden. Omdat je minder handelingen hoeft te verrichten, kun je de aandacht veel beter bij het verkeer houden. Er komen steeds meer automaat auto’s op de Nederlandse wegen, denk maar aan de elektrische auto, en de testen met de auto op waterstof. De automaat zal over een aantal jaren zeker de overhand krijgen.

Opfriscursus Auto

Al een tijdje niet meer gereden of erg onzeker in het toch wel drukke verkeer van tegenwoordig? Volg dan een opfriscursus, in een aantal lessen wordt u weer even op allerlei verkeersregels geattendeerd en zult u zich weer een stuk veiliger/vertrouwder voelen. Bijvoorbeeld een of twee lessen in de drukke stad of op de snelweg, dit kan in uw eigen auto, maar natuurlijk ook in onze auto

Prijzen Rijlessen

Zie voor de prijzen van alle opleidingen onze prijslijst. Belangstelling gekregen? Meld je aan voor een gratis proefles!

    Vraag een gratis proefles aan

    Het aanvragen van een proefles is geheel vrijblijvend


    *) noodzakelijke velden